dinsdag 11 september 2007

Win een ANWB Rijopleiding!

Top Notch gaf eerder dit jaar in samenwerking met Aprilia en Sony een customized Top Notch scooter en schitterende multimedia-spelers weg. In het kader van de release van Begin Twintig, het tweede album van The Opposites, wordt er in samenwerking met de Free Record Shop weer groots uitgepakt. Wie weet win jij wel een tot in de puntjes verzorgde ANWB Autorijopleiding t.w.v. € 2.000,-! De aanleiding voor dit prijzenfestijn is natuurlijk de release van een ijzersterke cd. Muzikaal maar ook tekstueel opereren de jongens achter de hits Slaap, Geen Klasse, Geen Style en Wat Wil Je Doen weer op het scherpst van de snede. Van keihard raggen tot introspectief wegdromen tot het pittig de les lezen van concullega's. Het vunzig feestelijke Dom Lomp & Famous ft. Dio & Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig) is de eerste single en heeft al een stevige buzz in clubs en op de radio. De videoclip kom je zeer binnenkort tegen, hou daarvoor het internet en TMF in de gaten.

Maar terug naar de kern van de zaak. Elke bij de Free Record Shop aangeschafte Begin Twintig cd is misschien wel jouw ticket naar één van de volgende prijzen:
  • Een volledig verzorgde ANWB Autorijopleiding t.w.v. € 2.000,-!
  • Een Top Notch cd-pakket.
  • The Opposites t-shirt naar keuze.
  • Een gesigneerd exemplaar van het eerste The Opposites album, De Fik Erin.
  • Vijf gastenlijstplekken voor een The Opposites optreden naar keuze.
Wat moet je doen? Koop Begin Twintig bij de Free Record Shop, bewaar je kassabon goed en vul zodra je achtr de computer zit je persoonlijke gegevens en kassabon-nummer in op de Begin Twintig FRS-actiepagina: www.frs.nl/shop/content/akties/opposites/

Deze actie loopt t/m 26 september 2007. Winnaars krijgen automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

1 opmerking:

Kim zei

Ik ga zeker meedoen. Ik wil al een lange tijd beginnen met mijn rijopleiding.