maandag 15 oktober 2007

Dom, Lomp & Famous op single!

In een tijd van aflopende cd-verkopen, om over singles nog maar niet te spreken, is het moeilijk te meten wat nou eigenlijk een hit is. Dom, Lomp & Famous van The Opposites staat nu al drie weken in de Mega Top 50, terwijl de single pas deze week is verschenen. Airplay, iTunes-verkopen en de populariteit van de hilarische videoclip, met meer dan 1 miljoen hits op YouTube, bleken voldoende. Conclusie: een onweerstaanbare, ongegeneerde hit van je favoriete ragboeren. Gevolg: deze week is Dom, Lomp & Famous dan eindelijk toch op een ouderwets cd-single te koop.

Het belachelijk grappige outro van de video, South Africa, staat gezien de onweerstaanbare meezing-factor uiteraard ook op het schijfje. Evenals de instrumental voor op karaoke-avonden en de acapella voor de zolder-remixers en creatieve dj's.

Fans van Dom Lomp & Famous kunnen hun hart ophalen, de voorraad t-shirts voor dames en heren is aangevuld. Sweatshirts zijn nu ook verkrijgbaar. Nog belangrijker is natuurlijk het nieuwe album Begin Twintig. Muzikaal maar ook tekstueel opereren de jongens achter de hits Slaap, Geen Klasse, Geen Style en Wat Wil Je Doen weer op het scherpst van de snede. Van keihard raggen tot introspectief wegdromen tot het pittig de les lezen van concullega's.

Dit alles en meer vind je natuurlijk in de Top Notch webshop.

1 opmerking:

tshurts zei

"IK HAAT HABBEKRATS" shirts te koop op TSHURTS.NL :D