dinsdag 27 november 2007

New Opposites On The Block

Productiebedrijf 100% Halal heeft het druk gehad de afgelopen tijd. De nieuwe video van The Opposites, Me Nikes, is door hen gemaakt en ze hebben een sketchprogramma voor weblog Flabber geproduceerd.

De nieuwe clip van The Opposites wordt komende donderdag geprimeurd in Reaction Live, om 16.30 uur op TMF. In de uitzending zijn The Opposites en de mannen van New Kids On The Block aanwezig, die de clip geregisseerd hebben. Me Nikes, met Sef (Flinke Namen) is de tweede single van het album Begin Twintig. De clip is geschoten door 100% Halal, die al eerder beeldmateriaal verzorgden voor o.a. Jiggy Djé en Pete Philly & Perquisite.

100% Halal is mede-opgericht door Steffen Haars en Flip van der Kuil, die onder meer te zien waren in The Trip van MTV. Ook zijn zij de mannen achter De Pulp Show, dat bij Veronica te zien was. New Kids On The Block is hun nieuwste project, waarin de grappen hard en grof zijn en bijvoorbeeld politieagenten, hangjongeren en gehandicapten het lijdend voorwerp zijn. De 9-delige serie is vanaf 10 december elke week te zien op Flabber.

De Pulp Show met Sinterklaas:

1 opmerking:

Middelburg zei

Misschien een tipje, voor op de site... Lyrics?? of doen jullie dat bewust niet? Groeten uit Middelburg.