woensdag 18 maart 2009

In De Studio Bij Big2 en Dio (Making of Tijdmachine)In de Studio bij Dio en Big 2. FaceCulture bezocht de thuisstudio van Opposites-rapper en producer Twan van Steenhoven, beter bekend als Big 2, voor een uitleg van de track Tijdmachine. (17/02/2009)

Video interview met de Nederlandse rapper Diorno Braaf alias Dio, bekend van de hits Stuk van The Party Squad en Dom, Lomp & Famous van The Opposites. FaceCulture sprak met Dio tijdens Lowlands 2008 over optreden op Lowlands, The Opposites, Dom, Lomp & Famous, de TMF Awards, Dubbel D, collega-rapper Darryl, in de schaduw staan, probleemkind zijn, leven op straat, het ruige ghetto-leven, streken uithalen op school, zijn debuutalbum Rock & Roll, zijn naam Dio, de eerste single Is Ya Boy, Voicst, instrumenten spelen, zijn verwachting van het album, eigen beeld, Darryl en veel meer. Hij rapt ook een stukje van een nog onbekend eigen nummer van zijn debuutcd. (16/08/2008)

10 opmerkingen:

Van Bronckhorst zei

Szup Big2? Kan je me die grappige shit niet sturen, in dit filmpje! Ik kan er wel vrolijk van worden als ik het luister als ik 's ochtends om 7 uur in de trein zit naar school ;)!!En zo niet, dan niet haha.. Laterrrr G p.s. xal t verder niet doorsturen of op i-net zetten ;) peezzz

BI-4 zei

Gister echt 3x dit filmpje gekeken. Vind m vet. Zit heel de tijd al met dat grappige nr in mijn hoofd. Precies wat Van Bronckhorst. Blijft hangen als een gek. Hoe kunnen we er aan komen :D?

Big2 zei

sorry maar die gaat mee mn graf in!!!! ahah

ChooseWisely zei

dope om het kloot wat aan procesje van big2 te zien

B zei

Nu jullie toch vaak met een hoop mensen muziek maken lijkt het me wel vet om een soort van videoblog te doen. elke week een kort filmpje ofzo, blijft alles lekker actueel tussen 2 albums in ook. :)

Van Bronckhorst zei

haha ok is cool man (Y)

Pamelamepiemelos zei

die trekkende bass hoe krijg je dat voormekaar dan zit nu al tijdje met fruity.. maar die bass heb je ook in meer nummers als kom niet hier enzo.. das gewoon fakking vet!
dat moet ik ook gewoon kunnen:D:D
je gaat me vast niet helpen:P maar een klein tipje zou echt dope zijn:D

Pamelamepiemelos zei

trouwens big 11 april zaaldijk
word raggen als een malle:P

BroederM zei

Focking bizar hoe ik elke keer sinds the Battle, via Slaap naar DLFamous en nu weer met Timemachine bij jullie uit kom zonder dat ik weet dat jullie het zijn

Mega goeie shit!

Keep it up!

p.s. Sjonnie & Anita echt ziek hoe vaak ik hem ook hoor

Kid_Stevie zei

Wajow oohwoowwh..
dope filmpje!

maaruh Big2.. drop please jou happy-tijdmachine-brasil-versie.. pokoe is major!!
over major gesproken, die sample ook man.. had ik nooit verwacht!!

maar kan je niet jou happy-versie op internet zetten, gewoon ook voor de fun! :P als download voor de fans! =D