maandag 22 maart 2010

Live Earth met optredens van: The Opposites, Dio + Typhoon & New Cool Collective

Schoon water is voor ons een van de normaalste zaken die er is, maar dit geldt absoluut niet voor iedereen op de wereld. Daarom organiseert Live Earth op 18 april 2010 wereldwijd een 6-kmRun for Water’. De afstand staat symbool voor de gemiddelde afstand die vrouwen en kinderen moeten afleggen voor veilig drinkwater. Naast wereldsteden als Melbourne, Hong Kong, Kaapstad, London, Sao Paolo, New York en Los Angeles doet ook Amsterdam hier aan mee!

In Nederland start de Run in het Olympisch Stadion. De run heeft het karakter van een demonstratie. Duizenden lopers laten zien dat ze bewust zijn van het feit dat er in andere delen van de wereld een gebrek is aan schoon drinkwater en dat zij een bijdrage willen leveren aan een oplossing hiervan. Bij de loop zullen ook prominenten acte de presence geven.

Na London, Los Angeles en New York zal de finish in Amsterdam gevierd worden met een groot concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. O.a. verzorgen Typhoon & New Cool Collective, Dio, The Opposites, Giovanca, Van Dik Hout, Brainpower en Valerius een optreden.

Live Earth: 6km run & concert
18 april 2010
Olympisch Stadion Amsterdam
Tickets vanaf €10


Live Earth 2010

1 opmerking:

GiulioGrasso zei

Way cool dudes...
broodje bakpao rulez...
lookin' forward to c u in A'dam