woensdag 10 september 2008

The Opposites nog steeds Op Volle Toeren!

Je had er eigenlijk bij moeten zijn, de potentiele avond van je leven. Paradiso (Amsterdam) stond 14 maart jongstleden volledig in het teken van de verfrissende golf Nederlandse hiphop die The Opposites, Dio en Flinke Namen teweegbrengen.

Er werd groots uitgepakt met speciale live-shows aangekleed met een fris decor. DJ Willie Wartaal, Mr. Wix en Flexican trakteerden de aanwezige trommelvliezen tussen de bedrijven door op ultieme uit-je-dak sets. Deze heilige dj-drieaanheid heb je definitief gemist, de helden waar het echt om draait kun je gelukkig bewonderen tijdens de herkansingen in Haarlem, Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. DJ Jim Aasgier houdt de motor draaiende achter de draaitafels.

Ragboeren Big2 en Willy, samen The Opposites en trotse winnaars van een Zilveren Harp, gooien momenteel hoge ogen met elke klank die ze voortbrengen. De singles Dom, Lomp & Famous, Me Nikes en Vandaag zijn stuk voor stuk hits die het elk tot TMF Superclip schopten en miljoenen hits genereerden op YouTube. Ervaar tijdens de Op Volle Toeren tour live de unieke mix van lompe, brutale grootspraak, puberale humor maar ook serieuze, verrassend eerlijke muziek die het tweede The Opposites album, Begin Twintig, tot een Nederlandse hiphop-klassieker maakt. Maar dit is nog niet alles, het dynamische duo staat namelijk niet alleen op de planken. Dio en Flinke Namen staan zij aan zij met The Opposites om van elke avond een weergaloos hiphop-spektakel te maken.

Jong talent Dio schopte het tot de hiphop- en r&b-finale van de Grolsch Grote Prijs 2007. Bovendien was de superster in spé niet te missen met zijn in het oor springende gastbijdragen op de hitsingle Dom, Lomp & Famous van The Opposites en de Partysquad-knaller Stuk. De gedreven artiest is druk bezig met zijn solo-debuut Rock & Roll dat één van de Nederlandse hiphop-hoogtepunten belooft te worden van 2008. Datzelfde geldt voor het debuutalbum Superstuntwerk van het collectief Flinke Namen. Veteraan Murth The Man-O-Script, duizendpoot Sef, the host with the most MC Fit en superproducer DJ Flexican bundelen hun superkrachten voor een sterk staaltje hiphop dat zich kenmerkt door humor, frisse flows en unieke producties. Live verhoogt het viertal de zaal-temperatuur met een perfect op elkaar ingespeelde performance en een hoge bounce-factor. Dit wil je niet missen, heel simpel. Zie je daar!

The Opposites Op Volle Toeren tourdata:
za 27-09 Patronaat (Haarlem)
do 09-10 Effenaar (Eindhoven)
vr 10-10 Oosterpoort (Groningen)
do 16-10 Paradiso (Amsterdam)
do 23-10 Watt (Rotterdam)
vr 24-10 Tivoli (Utrecht)
Tot ziens bij één van bovenstaande speeldata! Houd TMF.nl en het TMF programma Reaction in de gaten voor nieuwtjes, acties & meer rondom Op Volle Toeren.

3 opmerkingen:

Van Bronckhorst zei

23 Oktober in WATTT Aanwezig!!! en HIER VER VANDAAN is dopeeeeeee!

oscarovic zei

was in paradiso(HARD) en zal in groningen zeker meehelpen het dak van de oosterpoort eraf te halen!
RAUW!

Rik van Geel aka DaddyPimp - SaintsMusic zei

Aanwezig in Eindhoven 9 Oktober, zeker weten!!