vrijdag 26 september 2008

Op Volle Toeren mixtape: gratis te downloaden!


De Op Volle Toeren tour van The Opposites, Dio en Flinke Namen gaat aanstaande zaterdag, 27 september, van start in Patronaat te Haarlem. Daarna doet de tour Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht aan. Om je alvast in de juiste stemming te brengen hebben o.a. The Opposites, Dio, Flinke Namen, Sjaak, Willie Wartaal en P. Fabergé een stapel gloednieuwe tracks gemaakt die door The Flexican vakkundig in elkaar zijn gemixt tot de officiële, gratis te downloaden Op Volle Toeren mixtape. Download de mixtape via één van onderstaande links:

- Directe download via de Top Notch webserver.
- Alternatieve download via zshare.net.

Op Volle Toeren Mixtape (gemixt door The Flexican) Tracklist:

01. The Flexican - Op Volle Toeren Intro (0:46)
02. The Opposites - We Zijn Op Volle Toeren met Dio & Flinke Namen (3:54)
03. Flinke Namen - Rol Je Raam (3:37)
04. The Opposites - Blijf Branden met Dio (3:25 )
05. The Opposites - Sjonnie & Anita (1:56)
06. Big2 - Steek Je Middelvinger Up met Sjaak (2:53)
07. The Opposites - Pornstar met P. Fabergé & Sjaak (3:39)
08. The Opposites - Ey Ey Ey met Sef & Mc Marboo (3:20)
09. Flinke Namen - Professioneel met The Opposites & Dio (4:36)
10. Big2 - Murder Inc. met Willie Wartaal, Turk & P. Fabergé (3:11)
11. Big2 - Je Weet Niks met Dio (3:08)
12. Big2 - Mojito met Sef & Sjaak (2:12)
13. Flinke Namen - Mensen Staren (2:45)
14. Dio - Het Is Je Boy met Voicst (3:06)
15. The Opposites - Schud Je Reet met The Partysquad (3:23)
16. Dio - Ze Roepen (3:27 )
17. Big2 - Boom Base met Sef & Mc Marboo (3:07)
18. The Opposites - 100% Vooraan met Sjaak, Dio, P. Fabergé & Sef (8:25)


Voor de liefhebber is de Op Volle Toeren mixtape binnenkort in gelimiteerde oplage op cd verkrijgbaar bij Free Record Shop.

The Opposites Op Volle Toeren tourdata:

za 27-09 Patronaat (Haarlem)
do 09-10 Effenaar (Eindhoven)
vr 10-10 Oosterpoort (Groningen)
do 16-10 Paradiso (Amsterdam)
do 23-10 Watt (Rotterdam)
vr 24-10 Tivoli (Utrecht)


Tot ziens bij één van bovenstaande speeldata! Houd TMF.nl en het TMF programma Reaction in de gaten voor nieuwtjes, acties & meer rondom Op Volle Toeren.

Meer over Op Volle Toeren

Je had er eigenlijk bij moeten zijn, de potentiele avond van je leven. Paradiso (Amsterdam) stond 14 maart jongstleden volledig in het teken van de verfrissende golf Nederlandse hiphop  die The Opposites, Dio en Flinke Namen teweegbrengen. Er werd groots uitgepakt met speciale live-shows aangekleed met een fris decor. DJ Willie Wartaal, Mr. Wix en Flexican trakteerden de aanwezige trommelvliezen tussen de bedrijven door op ultieme uit-je-dak sets. Deze heilige dj-drieaanheid heb je definitief gemist, de helden waar het echt om draait kun je gelukkig bewonderen tijdens de herkansingen in Haarlem, Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. DJ Jim Aasgier houdt de motor draaiende achter de draaitafels.

--------------------------------------------------
(De naam OP VOLLE TOEREN® is een in de Benelux geregistreerd merk van H.J.Voorheijen en wordt krachtens een door de merkhouder verstrekte licentie gebruikt")

donderdag 25 september 2008

Op Volle Toeren

Het mag nog wel een keer gezegd worden...

Zaterdag begint Op Volle Toeren officieel in de Patronaat in Haarlem. Ik weet niet van jullie maar WIJ hebben er zin in! (SICKKK ZIN INNN) Zorg dat je erbij bent en koop optijd een kaartje!

We hebben de datums nog een keer voor je op een rijtje gezet:

Zaterdag 27 September
Patronaat, Haarlem

Donderdag 9 Oktober
Effenaar, Eindhoven

Vrijdag 10 Oktober
Oosterpoort, Groningen

Donderdag 16 Oktober
Paradiso, Amsterdam

Donderdag 23 Oktober
Watt, Rotterdam

Vrijdag 24 Oktober
Tivoli, Utrecht


Voor alle boekingen van de maand oktober kun je terecht in onze agenda!

*** Gister hebben wij te horen gekregen dat Jerry van the partysquad een ernstig ongeluk heeft gehad in Ibiza. Hij ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis. Wij wensen hem & zijn familie sterkte en hopen dat ie er snel weer beter is! ***

woensdag 24 september 2008

Patta Feestje

Aux Raus, zin in!

Dj Fanny West is gek


Wieger van Wageningen links in beeld, Joris rechts...

Lucas, Wix en Big2.

Wix en Knaltovich

Malkovich op de grond (Joris, ouwe knalto. AfterParty)

Vincent Vox

Big2

donderdag 18 september 2008

Videoclip: Dio ft. Voicst - Het Is Je Boy

Geproduceerd door Big2, swagtaculair ingevuld door Dio en Voicst. Check de videoclip met cameo's van Big2, Willy, Sef en meer rocksterren.

Bekijk de door Habbekrats geschoten videoclip van Dio ft. Voicst - Het Is Je Boy hier:

http://nl.youtube.com/watch?v=OXKXcSCKACk&fmt=18


woensdag 10 september 2008

3voor12


Check voor al onze live sessie filmpjes enzo bij 3voor12 hierrrrrrrrrrrrr.

Op Volle Toeren!! RAggen!

Onderstaande is de officiele beunhaas dus! Dit is de real knalto! Op Volle KNalto is weer! be There, fool!

The Opposites nog steeds Op Volle Toeren!

Je had er eigenlijk bij moeten zijn, de potentiele avond van je leven. Paradiso (Amsterdam) stond 14 maart jongstleden volledig in het teken van de verfrissende golf Nederlandse hiphop die The Opposites, Dio en Flinke Namen teweegbrengen.

Er werd groots uitgepakt met speciale live-shows aangekleed met een fris decor. DJ Willie Wartaal, Mr. Wix en Flexican trakteerden de aanwezige trommelvliezen tussen de bedrijven door op ultieme uit-je-dak sets. Deze heilige dj-drieaanheid heb je definitief gemist, de helden waar het echt om draait kun je gelukkig bewonderen tijdens de herkansingen in Haarlem, Eindhoven, Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. DJ Jim Aasgier houdt de motor draaiende achter de draaitafels.

Ragboeren Big2 en Willy, samen The Opposites en trotse winnaars van een Zilveren Harp, gooien momenteel hoge ogen met elke klank die ze voortbrengen. De singles Dom, Lomp & Famous, Me Nikes en Vandaag zijn stuk voor stuk hits die het elk tot TMF Superclip schopten en miljoenen hits genereerden op YouTube. Ervaar tijdens de Op Volle Toeren tour live de unieke mix van lompe, brutale grootspraak, puberale humor maar ook serieuze, verrassend eerlijke muziek die het tweede The Opposites album, Begin Twintig, tot een Nederlandse hiphop-klassieker maakt. Maar dit is nog niet alles, het dynamische duo staat namelijk niet alleen op de planken. Dio en Flinke Namen staan zij aan zij met The Opposites om van elke avond een weergaloos hiphop-spektakel te maken.

Jong talent Dio schopte het tot de hiphop- en r&b-finale van de Grolsch Grote Prijs 2007. Bovendien was de superster in spé niet te missen met zijn in het oor springende gastbijdragen op de hitsingle Dom, Lomp & Famous van The Opposites en de Partysquad-knaller Stuk. De gedreven artiest is druk bezig met zijn solo-debuut Rock & Roll dat één van de Nederlandse hiphop-hoogtepunten belooft te worden van 2008. Datzelfde geldt voor het debuutalbum Superstuntwerk van het collectief Flinke Namen. Veteraan Murth The Man-O-Script, duizendpoot Sef, the host with the most MC Fit en superproducer DJ Flexican bundelen hun superkrachten voor een sterk staaltje hiphop dat zich kenmerkt door humor, frisse flows en unieke producties. Live verhoogt het viertal de zaal-temperatuur met een perfect op elkaar ingespeelde performance en een hoge bounce-factor. Dit wil je niet missen, heel simpel. Zie je daar!

The Opposites Op Volle Toeren tourdata:
za 27-09 Patronaat (Haarlem)
do 09-10 Effenaar (Eindhoven)
vr 10-10 Oosterpoort (Groningen)
do 16-10 Paradiso (Amsterdam)
do 23-10 Watt (Rotterdam)
vr 24-10 Tivoli (Utrecht)
Tot ziens bij één van bovenstaande speeldata! Houd TMF.nl en het TMF programma Reaction in de gaten voor nieuwtjes, acties & meer rondom Op Volle Toeren.

zondag 7 september 2008

Sick

Faltivest

was echt veeeeeet, show me some pictures, please!

donderdag 4 september 2008

Kempi's Du Zoon

Vanaf 5 september ligt Kempi's cd in de winkel. Willem staat er ook op! En hij smoket die shit! Check it!

P.S. van Farid: Koop tussen 5 en 14 september Kempi's debuutalbum Du Zoon bij Free Record Shop en ontvang een gratis concertkaartje voor het eerste Kempi concert na zijn vrijlating. Hoe? Heel simpel: vul na het aanschaffen van de cd je Free Record Shop kassabon-nummer of ordernummer in op de actiepagina op www.frs.nl en ontvang een gratis kaartje voor Kempi's eerste concert na zijn vrijlating.